TennisHedman

TennisHedman jatkaa kevätkautta ulkokentillä 18.5. Kysy vapaita paikkoja!

Suomen hallituksen tiedotustilaisuudessa kerrottiin 4.5. koronarajoitusten asteittaisesta purusta. Tällä hetkellä TennisHedman noudattaa Valtioneuvoston ja Olympiakomitean suosituksia, joiden mukaan ulkona pelaamisen voi aloittaa välittömästi ja myös sisällä pelaamisen 1.6. lähtien. Näin ollen jatkamme kevätkauttamme ulkokentillä 18.5.

Toimimme pienryhmissä, aikuisissa max. 4 pelaajaa/kenttä ja junioreissa 4-6 pelaajaa/kenttä. Otamme vallitsevan tilanteen huomioon kaikessa toimintamme suunnittelussa. Talin Tenniskeskus ja TennisHedman pitävät erityistä huolta hyvästä hygieniasta. Tenniskentällä on paljon tilaa  ja valmentajiamme on ohjeistettu pitämään treenejä, joissa turvavälit toteutuvat. Juomataukojen aikana pelaajat pysyttelevät myös turvavälin päässä toisistaan. Suosittelemme pelaajia tulemaan suoraan kentälle kellon soidessa. Kesäleireillä ruokailemme ja pidämme taukoja ulkona tai omassa tilassamme ja saamme lounasboksit Tennisbistrosta.

Vauhti • Hauskuus • Oppiminen