TennisHedmanin ja Pian blogin pšškuva

Blogi


|

L√ĄPISY√ĖTT√ĖTARJOUS!

Tule loppukaudeksi pelaamaan jatko- tai kilpatason ryhmiimme: meillä on muutamia vapaita paikkoja parhaina peliakoina.

Pelikertoja on j√§ljell√§ 9 tai 10 riippuen aloitusp√§iv√§st√§, hinta alkaen 330 ‚ā¨.

Jos varaat paikkasi nyt, tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua myös suosittuun Fit4Tennis-tuntiimme.

 

Kys lisää...

Lue koko teksti

Ei kommentteja
| TennisHedmanin blogi

Fit4Tennis -nopeutta, ketteryyttä ja tasapainoa

Moi,
olin viime lauantaina mukana ensimmäistä kertaa fysiikkatunnilla nimeltä Fit4Tennis.

Huomasin, että minulla oli kaksi vasenta jalkaa! Vuosien varrella lähes kaikki hienosäätö ja herkkyys olivat kadonneet jaloista jonnekin (ei ihme, kun en ole tehnyt vuosiin tällaisia harjoituksia). Sitä ei vain itse pelatessa huomaa, tuntuu vain, että on jotenkin tullut hitaammaksi ja kömpelömmäksi.

Tenniksessä juuri nämä asiat: koordinaatioharjoitukset, askellukset -kaikki päkiöillä- vaikuttavat nopeuteen ja ketteryyteen kentällä. Huomasin jo tunnin lopussa,...

Lue koko teksti

Ei kommentteja
| TennisHedmanin blogi

Ammattivalmentaja sinua varten

Suurimmalla osalla meistä vapaa-aikaa ei ole liikaa: työ, työmatkat, perhe ja muut velvollisuudet pitävät huolta siitä, että ylimääräisä tunteja viikossa ei juuri ole. Harrastukset kuuluvat tähän arvokkaaseen vapaa-aikaan, joten ei ole yhdentekevää, miten ja missä ne kulutetaan. Me TennisHedmanilla olemme iloisia ja arvostamme jokaista asiakastamme, joka valitsee viettävänsä tunnin tai useamman viikoittaisesta vapaa-ajastaan kanssamme. Haluamme omalta osaltamme tehdä parhaamme, jotta asiakkaamme viihtyvät kanssamme ja saavat rahoilleen vastinetta.

Syyskauden...

Lue koko teksti

Ei kommentteja
| Pian blogi

Tennis Рpaljon muutakin, kuin pelkkä harrastus

Nyt on kulunut kaksi vuotta siitä, kun ensimmäistä kertaa tartuin tennismailaan. Olen oppinut eri lyöntien perusteet ja leikkimielisissä kisoissa olen saanut jo muutaman pisteenkin voitettua.  Mitä enemmän olen treeneissä käynyt, sitä enemmän olen ymmärtänyt, kuinka alkutaipaleella vasta olen.

Tennis on antanut minulle paljon enemmän kuin vain harrastuksen. Meidän lähikentällämme pelataan kerran viikossa pesäpalloa. Leikkimieliseen pelailuun voivat osallistua kaiken ikäiset lapset ja vanhemmat.  Kaksi vuotta sitten olisin vain vienyt poikani pelaamaan, ja...

Lue koko teksti

Ei kommentteja
Vauhti ‚ÄĘ Hauskuus ‚ÄĘ Oppiminen