Katsaus menneeseen ja tulevaan

Hyvät Ystävät,

vuosi on vaihtunut ja paljon on tapahtunut meillä ja Suomen tennisrintamalla muutenkin. Henkka Kontisen ykköspaikka nelinpelissä sekä Emil Ruusuvuoren huikeat suoritukset viimeisenä junnuvuotenaan varmistavat, että tennisvuosi 2018 tulee olemaan tältäkin osin mielenkiintoinen. Ajattelin, että nyt olisi hyvä hetki peilata vähän taaksepäin vuoteen 2017 ja katsoa, mitä tuleman pitää 2018.

Vuosi 2017 oli tapahtumarikas: oli matkoja, leirejä, kisoja; fit4tennis -fysiikkatreenit alkoivat ja Borg v.s McEnroe ennakkoensi-ilta katsottiin yhdessä asiakkaidemme kanssa ensimmäisenä Suomessa. TennisHedmanin ajatusta kirkastettiin asiakaslupaus ”Ammattivalmentaja sinua varten” edellä, jonka sisältö ilmestyy lähiaikoina nettisivuillemme. Käykäähän katsomassa.

Samu palasi meille hommiin kuuden vuoden Luxemburgin työrupeaman jälkeen. Mukaan tuli myös Samun vaimo Elena, joka oli aikanaan 150 pelaajan joukossa WTA –rankingissa. Elena vahvistaa siten ammattitaitoista tiimiämme. Myös Karoliina aloitti meillä täysipäiväisenä valmentajana elokuun alusta ja olemme siitä erityisen iloisia.

Olemme kouluttaneet ja tulemme kouluttamaan itseämme enemmän kuin koskaan, jotta pystymme vastaamaan entistä paremmin ajan haasteisiin. Tennisvalmennus kehittyy jatkuvasti ja haluamme olla kehityksessä tietenkin kärjessä mukana.

Aloitamme keväällä junioreiden Hedman Team -ryhmän, jossa harjoitellaan hieman useammin, tähtäimenä junnukisailun aloittaminen. Tennisliikkumista ja fysiikkaa kehittävä Fit4Tennis jatkuu myös keväällä.

Olin vaimoni kanssa eilen pitkästä aikaa tenniskentällä, ja hänen oma huomionsa liikkumisensa parantumisesta aktiivisen Fit4Tenniksessä käynnin ansiosta piti paikkansa – tosin split stepin kanssa on vielä hiomista! Aloitamme myös täsmäiskut eli ”klinikat”, joissa paneudutaan vain yhteen asiaan kerrallaan, joko kämmeneen, rystyyn, syöttöön tai nelinpeliin.

Olen tehnyt näitä hommia 30 vuotta, joista 10 vuotta luotsannut toimintaamme, ja nyt alamme olla siellä, missä pitääkin. Teemme oikeita asioita ja olen todella iloinen motivoituneesta valmennustiimistämme. Teemme myös aktiivisesti yhteistyötä alan asiantuntijoiden kanssa liittyen psykologiaan, markkinointiin sekä tulevaisuuden trendeihin ja tapoihin tehdä asioita. Haluamme olla kehityksen aallonharjalla.

On myös hienoa tavata perheitä samaan aikaan yhteisen harrastuksen parissa, yhtä lailla tiitiäiset(4v) kuin isommatkin lapset tuovat treeneihimme ylpeänä kaverin mukanaan. Meillä on iloinen meininki, emmekä ole turhan ryppyotsaisia. Tästä on hyvä jatkaa!

Kaiken kaikkiaan takana ja edessämme on vauhdikas ja tapahtumarikas vuosi! Hienoa, että olette mukana ja te jotka ette vielä ole, tervetuloa mukaan!

Tennisterveisin,
Mika

Lue myös nämä