Pia ja Roger
| Pian blogi

Kirje Joulupukille

Rakas Joulupukki,

en ole kirjoittanut Sinulle vuosiin. Olen kyllä auttanut lapsiani kirjoittamisessa ja olen myös toiminut apulaisenasi toiveiden perille viemisessä.

Nyt minulla olisi kuitenkin muutama toive.

Toivoisin, että oppisin pelaamaan tennistä vähän paremmin. Tiedän, että opin harjoittelemalla, mutta toivoisin, että vähän, edes ihan pikkuriikkisen, voisit nopeuttaa oppimistani. Tai jos ei muuta, niin toivoisin, että minulla olisi mahdollisimman paljon aikaa ja mahdollisuuksia treenata. Jooko?

Toivoisin myös lähimmäisilleni pitkää pinnaa, kärsivällisyyttä ja ymmärrystä tennisharrastustani kohtaan. Toivoisin, että eilisen ruuanjämät tai vähän sinne päin hoidettu koti on ihan ok sellaisina päivinä, kun on treenit.

Terveyttä toivoisin myös. Otin kiltisti influessarokotteen ja syön vitamiinini, mutta toivoisin, että pidät kaikki ikävät flunssapöpöt poissa niin, ettei karhea kurkku tai vuotava nenä tule minun ja harrastukseni väliin.

Ja jos vielä palataan takaisin ensimmäiseen toiveeseeni, niin toivoisin erityisesti parempaa tekniikkaa ihan peruslyönteihin ja ketteryyttä pysyä pelissä mukana. Eikä sekään haittaisi, jos jotenkin paremmin pystyisin muistamaan kaiken, mitä minulle on opetettu.

.Olen ollut aika kiltti. Oikeasti.

Hyvää joulunaikaa!

T. Pia

Ps. jos nuo edelliset toiveet tuntuvat kovin vaikeilta toteuttaa, niin ilahdun myös uusista tennisvaatteista ja -tarvikkeista. Niitä ei voi koskaan olla liikaa.

Vauhti • Hauskuus • Oppiminen