Pia ja Roger
| Pian blogi

Kohteessa!

Terveisiä Maspalomasista! Elämäni ensimmäisen tennismatkan ensimmäinen vuorokausi on tullut täyteen, ja olen yhä sekä hengissä että hyvällä mielellä.

Matka alkoi eilen anivarhain, minulla vielä vähän muita varhaisemmin kun en ihan muistanut mihin aikaan kellot siirtyivät talviaikaan. Lentomatka tuntui pitkältä, mutta perillä odottava lämpö ja aurinko tekivät joka minuutista istumisen arvoiset.

Hotellimme on iso ja hieno – uima-altaat, puutarhat ja ravintolat ovat niin kuin niiden pitääkin olla.

Näyttökuva 2015-10-26 kello 18.25.04

Meitä on täällä joukko eri-ikäisiä ja eri tasoisia tenniksen harrastajia, ja jo ensimmäisenä iltana iso osa meistä lähti yhdessä dinnerille. Matkapäivän iltana ei nukkumattia tarvinnut kauaa odottaa, vaan tuhisimme huonekaverini kanssa syvässä unessa jo ennen iltakymmentä.

Aamulla aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja todella herkullisen aamupalan jälkeen suuntasimme tenniskeskukseen. Pakko myöntää, jännitti. Paikan päälle päästyäni sain uuden lempinimen: tennispiireissä minua voi tästä lähtien kutsua Lempiksi. Tämä johtuu siitä, että meitä Pia-nimisiä oli useampi.  Yritin ehdottaa, että minut tunnistaa siitä, että en osaa pelata, mutta Lempi-nimi vei kuitenkin voiton.Näyttökuva 2015-10-26 kello 18.23.59

Meillä on siis joka päivä kahdet treenit. Aamun treenit alkoivat kaikkien lyöntien läpikäymisellä ja hiki tuli aurinkoisella kentällä pintaan. Ahkerat tenniskoululaiset antoivat kaikkensa, eikä voi väittää, etteikö taivuttu liian alas: Jennin polvi todistaa tämän väitteen. Mikan mukaan vasta silloin, kun takapuoli on ruvella, on lyöntiasento liian alhaalla.  Näyttökuva 2015-10-26 kello 18.27.25

Päivän tosisissa treeneissä keskityttiin neluritekniikkaan ja itsekin pääsin tätä pelimuotoa Näyttökuva 2015-10-26 kello 18.27.54testaamaan ensimmäistä kertaa elämässäni. Seisoin jähmettyneenä verkolla ja haaveilin kylmästä oluesta, mutta valmentaja kannusti jaksamaan ja jatkamaan, ja taisin minä siihen palloon kerran – pari osuakin.

Ensimmäiset kolme tuntia ovat siis takana, ja olen monta kokemusta rikkaampi ja toivottavasti myös muutamia oppeja viisaampi. Nyt ei muuta kuin pulahdus uima-altaaseen ja sangriaa Näyttökuva 2015-10-26 kello 18.27.00maistelemaan. Hasta Luego!

 

 

Näyttökuva 2015-10-26 kello 18.24.19

Vauhti • Hauskuus • Oppiminen