Pia ja Roger
| Pian blogi

Kuinka minusta tuli ruotsalainen…

Terveisiä Kreikasta! Olen lomalla perheen kanssa, täällä ei syksystä ole tietoakaan. Lämpötila on reilusti yli 30 ja merivesikin on 25-asteista. Varmistin jo kotona, että hotellissamme on tenniskenttä (asia, joka vuosi sitten olisi ollut täysin yhdentekevä). Mukaan pakattiin maila ja kasa palloja.

Kotiutumiseen meni muutama päivä, mutta kun lapset saatiin Bamse-klubiin ja nuortenkerhoon, alkoi se kauan odotettu äidin oma aika. Olin käynyt jo vakoilemassa tenniskenttää: muut taisivat pelata hotellin lainamailoilla ja uima-asut tai ihan tavalliset lenkkivaatteet päällään. Pelaamassa olin nähnyt taitavia miesporukoita ja isejä, jotka opettivat lapsiaan.IMG_9558

Minä tepsuttelin kentälle asianmukaisesti varustautuneena: tennishame päällä, pinkit tennistossut jalassa ja oma maila kainalossa. Joku varmaan saattoi kuvitella, että olisin hyväkin pelaaja. Onneksi kentällä ei ollut monia muita.

Tenniskentän ulkoreunan aita oli korkea, mutta kolmen kentän väleissä ei ollut aitaa ollenkaan: pallojen perässä sai juosta pitkiä matkoja. Hiki tässä helteessä olisi tullut vähemmälläkin.

Hotellin kenttää ei ollut hoidettu erityisen hyvin, vaan se oli aika epätasainen. Pallot pomppivat välillä ihan minne sattui. Kun tähän yhdisti vielä todella korkealta ja kirkkaana paahtavan auringon ja kovan tuulen, uskaltaisin väittää että olosuhteet ovat olleet helpommatkin.

Lämmittelyt meni vielä ihan mukavasti, mutta sen jälkeen onnistumisien määrä ei päätä huimannut. Kun pallo sinkosi väärään suuntaan, naapurikentälle tai suoraan koti taivasta, kirosin vain hiljaa mielessäni. Päätin, että väittäisin olevani ruotsalainen jos joku kysyy.

Halusin ottaa kuvan tätä blogia varten, mutta kun katsoin otosta, jossa olen syöttämässä päätin, että ehkä olisi hyvä jos sanoisin olevani jostain vielä kauempaa kuin Ruotsista. Kuvassa suu auki kohti taivasta kurotteleva, maila aivan väärässä asennossa oleva punakka nainen ei oikein näyttänyt tennispelaajalta.

Harjoitukset jatkuvat vielä perjantaihin asti. Tämän jälkeen Talin sisähalli ja valmentajan kanssa vietetty laatuaika tuntuu varmasti entistä paremmalta!

Ps. Siitä ruotsalaisuudesta: niissä minun palloissa luki TennisHedman….

IMG_9553

 

 

 

 

 

 

Vauhti • Hauskuus • Oppiminen