Mikan mietteitä

Moikka,

istun työpisteeni ääressä tyhjässä toimistossa, lähes tyhjässä Talin Tenniskeskuksessa. Vain Emil Ruusuvuori ja muutama muu huippupelaaja on päästetty Taliin treenaamaan.

On kulunut tasan vuosi ja kaksikymmentäyksi päivää siitä, kun viimeksi menimme kiinni ja nyt olemme taas lähes samassa tilanteessa. Tällä hetkellä vain 2008 syntyneet ja nuoremmat saavat käydä treeneissä. Toivottavasti tilanne muuttuu pian.

Vuosi on ollut raskas ja tapahtumarikas, kuten monilla muillakin. Epävarmuus on ollut päällimmäisenä tunteena koko vuoden, kun oma ja läheisten terveys on huolettanut ja toimintaympäristömme ohjeistukset ja määräykset ovat muuttuneet jatkuvasti. Mutta näillä on mentävä eteenpäin.

Iso kiitos ja hatunnosto siitä, että olemme pärjänneet näinkin hyvin kuluneen vuoden aikana, kuuluvat meidän loistaville valmentajillemme ja asiakkaillemme, jotka ovat olleet erittäin joustavia ja ymmärtäväisiä vallitsevassa tilanteessa.

Positiivista tämän kaiken keskellä on mm. se, että tennis on lajina kovassa buumissa. Tenniskentät ovat täynnä kaikkialla ja Talissa on ollut vilske jo klo 6.00 alkaen aina 23.00 asti, mitä ei ole tapahtunut sitten 80-luvun lopun.

Toinen hieno asia on se, että huippupelaajamme ovat menestyneet maailmalla aivan erityisen hyvin😊. Emilin mieletön nousu ATP-listalla, tällä hetkellä # 75, tapahtui mm. Miamin puolivälierän johdosta, jossa hän voitti maailman #7 Alexander Zverevin. Harri Heliövaara on kunnostautunut nelinpelissä voittamalla hiljattain Marseillen ATP 250 kisan. Molemmilla kavereilla on myös vielä mahdollisuus päästä Tokion Olympialaisiin, mikäli pelit jatkuvat samaan malliin. Se olisi aivan uskomaton juttu suomalaiselle tennikselle! Uskon, että jatkossa saamme seurata suomalaisten tennispelaajien edesottamuksia telkkarista vielä paljon nykyistä useammin.

Me TennisHedmanilla olemme olleet kiireisiä normaalin toimintamme lisäksi. Meillä on rakenteilla uusi resurssienhallintajärjestelmä sekä uudet nettisivut, jotka molemmat tulevat käyttöön viimeistään kesäkuussa. Järjestelmä helpottaa mm. asiakkaidemme omien tuntien hallintaa sekä valmentajiemme toimintaa ja vähentää toimiston paineita koko systeemin pyörittämiseen. Odotamme innolla järjestelmän käyttöönottoa😊.

Teemme jatkuvaa yhteistyötä Talin Tenniskeskuksen kanssa AVIn suuntaan, jotta pääsisimme jatkamaan toimintaamme mahdollisimman pian.

Eli kaikenlaista on tullut eteen, niin positiivisia asioita kuin vähemmän positiivisia, mutta yksi asia on varma: TennisHedman tulee selviytymään tästä kaikesta!

Vinkkinä vielä, että kesää voit viettää meidän ja tenniksen parissa Talin ulkokentillä ja Vierumäellä kesä-heinäkuussa.

Haluan vielä toivottaa kaikille oikein hyvää kevään jatkoa ja tsemppiä. Pysytään terveinä, kentillä nähdään!

Terveisin,

Mika

Lue myös nämä