Tennistä auringossa hyvässä seurassa!

Hola Amigos!

Palasin viime sunnuntaina kotiin Kanarian Maspalomaksesta, jossa olin vetämässä tennisreissua yhdessä Rogin, Ivanin ja Henkan kanssa.

Kun saavuimme perille, aurinko paistoi ja mittarissa oli 26 astetta. Tulopäivänä emme pelanneet, vaan se oli orientoitumispäivä eli suurimmalle osalle uima-altaalla paikalliseen säähän totuttelua. Iltaisin ei tarvinnut pitkähihaista, koska lämpötila pysyi yöhön asti 20 asteen huikkeilla. Kanarian sää tähän aikaan vuodesta tarjoaa todellakin parastaan!

Maanantaina klo 9.00 alkoivat viiden päivän treenit, johon kuului kaikki mitä lajiin vaan voi kuulua: Vauhtia, drillejä, neluritreenejä, pelejä yms. Maanantai -iltana nautimme yhteisen illallisen El Senador -ravintolassa, joka on aivan biitsin vieressä; voisi jopa sanoa, että biitsillä.

Ryhmäläisemme pelasivat kolme tuntia päivässä kolmen ja puolen tunnin tauolla, joten meininki oli aktiivista. Perjantaina iltapäivällä pelasimme kolmen tunnin kisat, jossa oli mukana kaikki 32 osallistujaa. Illalla oli taas ohjelmassa yhteinen illallinen, ennen lauantain vapaapäivää, ja hauskaa oli.

Vapaapäivänä kukin teki mitä halusi. Osa pelasi kierroksen golfia, osa lähti katsomaan delfiinejä ja valaita merelle, osa meni vielä pelaamaan nelinpeliä ja osa shoppaili ja nautti auringosta uima -altaalla.

Kaiken kaikkiaan reissu oli todella onnistunut. Pelattiin ahkerasti, pidettiin hauskaa ja nautittiin elämästä!
Seuraava reissumme Kanarialle on 24.3 – 31.3.2018.

Tennisterveisin,
Mika

Lue myös nämä