Pia ja Roger
| Pian blogi

Vapaapäivä

IMG_2415Eilen oli kolmas harjoituspäivä. Treenit alkoivat tuntua jo lihaksissa, mutta samalla oli kiva huomata, kuinka päivän aikataulusta oli tullut jo rutiini. Enää ei tarvinnut pohtia käytännön asioita, vaan mennä suoraan kentälle riittävän paljon juotavaa ja aurinkovoidetta mukana. Eilen oli viikon tähän asti kuumin päivä ja hiki virtasi jo ensi minuuteista alkaen. Ryhmät jaetaan aina treenien aluksi ja joka kerta pelataan vähän eri kokoonpanoilla.  Mika kertoi meille hyviä esimerkkejä maailman parhaiden pelaajien tekniikoista ja pelitaktiikoista, ja niitä yritimme soveltaa omiin lyönteihimme parhaan mukaan. Kevennykseksi mukaan otettiin myös mallia Uuno Turhapurolta, joka tennisvalmentajana toimiessaan kehotti nousemaan verholle, volttaamaan ja sitten näpy näpy.  Niin, ja siivilästä ei sovi pitää kiinni. IMG_2428IMG_2446

Toisen treenisession melkein lopussa otin vähän rivakkaamman hyppyaskeleen (!),  josta laskeutuminen oikealle jalalle epäonnistui: polvesta kuului ikävä naksahdus ja kipu oli melkoinen. Olen polviongelmainen, joten tiesin, että asiaan on syytä suhtautua tietyllä vakavuudella. Pakkasimme polven jäähän ja menin käymään Playa Del Inglesissä urheiluklinikalla, jossa saksalainen lääkäri päätyi tutkimuksen jälkeen tuikkaamaan piikin takapuoleeni ja sanomaan, että tuskin mistään ihan kamalan vakavasta on kyse.  Toivon kovasti, että pääsen taas huomenna tavoittelemaan karvapalloa kentälle muiden kanssa.

Joko päästään treenaamaan?
Joko päästään treenaamaan?
FullSizeRender-23
Kämppikset

Illalla kokoonnuimme syömään balilaiseen ravintolaan, jossa oli superhyvää ruokaa ja tunnelma korkealla. Koska seuraava päivä oli vapaata, suunnistimme vielä irkkupubiin muutamalle. Meillä Jennin kanssa on ollut vaikeuksia sopeutua aikaeroon, mutta nyt homma tuli kuitattua, kun menimme nukkumaan vasta silloin, kun normaalisti olemme heränneet.

FullSizeRender-22

Tänään kaikilla oli hyvin ansaittu vapaapäivä. Osa porukasta lähti golfaamaan, osa otti helppoa (=Aku opettaa meille hienoja tamperelaissanontoja) eli nukkui pitkään, itse muutin itseni rusinaksi viettämällä suurimman osan päivästä porealtaan ihanan lämpimässä vedessä naattimalla ihan Jutina.

Pelit jatkuvat huomenna ja en voi kuin todeta, että hauskaa on ja hullunrohkea päätös lähteä tälle matkalle oli todella hyvä!

Vauhti • Hauskuus • Oppiminen