Vauhti-Hauskuus-Oppiminen, asiakaskyselyn tuloksia

Tulokset hiukan yllättivät meidät positiivisesti. Pyhä kolminaisuutemme eli vauhti – hauskuus -oppiminen  on haastava yhtälö. Toisaalta tunneilla pitää olla vauhtia niin, että tulee hiki ja pulssi nousee ja toisaalta valmentajan pitää myös opettaa tekniikkaa ja taktiikkaa, jolloin liike luonnollisesti vähän hidastuu. Se mikä on hauskaa, on sekin välillä mielipidekysymys.

Toiset haluavat juosta ja toiset haluavat enemmän tekniikkaopetusta. Tässä kohtaa tulee esiin toinen asiakaslupauksemme: Ammattivalmentaja sinua varten. Ammattivalmentajamme osaavat ja pystyvät aistimaan kussakin ryhmässä, mikä on mieltymys/päivän fiilis. Valmentajamme ovat koulutettuja vaihtelemaan harjoituksia niin, että vauhti ja oppiminen  toteutuvat, jolloin myös hauskuus toteutuu.

Emme suinkaan ala lepäämään nyt laakereilla, siihen ambitiotasomme on aivan liian korkealla. Tulemme koulutuksissamme ja henkilökohtaisissa valmentajakeskusteluissamme paneutumaan niihin asioihin, joissa meillä vielä on kehitettävää.

Näin kesän kynnyksellä haluan toivottaa kaikille hyvää (tennis)kesää ja näin massakauden alussa pienenä vinkkinä: pitäkää katse pallossa ja pallo pelissä!

Tennisterveisin,
Mika

Lue myös nämä