NEWS

Vielä muutamia paikkoja aikuisten ja junioreiden valmennusryhmissä!

Meillä on vielä muutamia paikkoja kevätkaudelle lähes kaikentasoisissa ryhmissä aloittelijoista ekspertteihin. Olemme saaneet paljon uusia tennisharrastajia kevätkaudelle ja vielä on muutamia paikkoja lauantain alkeis- ja perusryhmissä. Uudet 8h alkeis-ja peruskurssit alkavat viikolla 9 ja niihin otetaan nyt ilmoittautumisia vastaan. TERVETULOA!

Läpisyöttötarjous loppukauden valmennuksista / Ace offer for coaching for the rest of the season

LÄPISYÖTTÖTARJOUS: Saat loppukauden 10-11 pelikertaa 9 hinnalla, alkaen 404,-. Meillä on vielä muutamia paikkoja syyskauden aikuisten ja junioreiden valmennusryhmissä ja perustamme myös joitakin uusia ryhmiä. Ensimmäinen pelikerta on 16.10. alkavalla viikolla ja pelit jatkuvat 22.12. asti. Paikkoja löytyy aloittelijoista ekspertteihin. Käytössäsi on ainutlaatuinen vuoronpaikkausjärjestelmä, joka mahdollistaa käyttämättä jääneen pelikerran paikkaamisen toisessa, samantasoisessa ryhmässä. Meillä käyvät maksuvälineenä kaikki liikuntaedut. Tervetuloa mukaan!

Jos innostuit, laitathan viestiä info@tennishedman.fi tai soita 09-8624 4000

ACE OFFER for the rest of the season: You get 10-11 lessons for the price of 9, price starting from 404,-. We still have a few places in the fall season in adult and junior coaching groups and we are also starting some new groups. The first session will take place during the week starting 16.10. and will continue until 22.12. We have groups from beginners to experts. You have access to a unique patching system that allows you to patch up an unused lesson in another group of the same level. We accept all sports benefits as a means of payment.

Welcome to join us! Inquiries and registrations : 09 8624 4000 / info@tennishedman.fi

Perustamme uusia valmennusryhmiä – tule mukaan!

Hyvää alkanutta tennisvuotta!

Kevätkautemme on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja olemme yllättäen onnistuneet saamaan lisäkenttiä ja pystymme aloittamaan uusia valmennusryhmiä vasta-alkajista ekspertteihin. Nyt olisi siis loistava mahdollisuus löytää itselleen sopiva, omantasoinen treeniryhmä ja vielä mielekkääseen aikaan, joko arki-iltaisin tai viikonloppuisin.

Osaavat ammattivalmentajamme pitävät huolen tenniksestäsi ja kehityt varmasti. Käytössäsi on myös kehittämämme ainutlaatuinen paikkausjärjestelmä, jolla voit hallinnoida tennisvuorojasi helposti ja vaivattomasti oman aikataulusi puitteissa. Tule mukaan mutta toimi nopeasti, jotta saat haluamasi paikan.

Tennisterveisin,
Sanna, Roger ja Mika
p. 09-8624 4000, info@tennishedman.fi

Tennis nosteessa!

Hei,

kesälomat alkavat olla pikkuhiljaa takana ja haluaisin tehdä pienen katsauksen menneeseen kesään.

Kiertelin ahkerasti eri tenniskentillä ympäri Suomea. Ilahduin siitä, että kentillä oli kova kuhina kaikilla vierailemillani paikkakunnilla.  Oli perheitä, kaveriporukoita ja valmennusryhmiä ja joka puolella oli tekemisen meininki, eli tenniksellä näyttää menevän hyvin. Törmäsin jopa elävään legendaan Björn Borgiin, joka kävi antamassa tennisvinkkejä Hangossa!

Kesäkuussa junnuleirit ja aikuisten iltavalmennukset Talissa olivat meillä täynnä ja niissä oli ilahduttavan paljon myös vasta-alkajia niin aikuisissa kuin junioreissakin. Uusia harrastajia tulee siis mukaan koko ajan lisää, hienoa!

Positiiviseen kierteeseen on varmasti vaikuttanut myös suomalaisten pelaajien menestys maailmalla Emili Ruusuvuoren ja Harri Heliövaaran johdolla. Molemmat herrat ovat tällä kaudella nousseet tenniksen eliittiin, joka tarkoittaa top 50 maailmassa. Kavereilla on nyt edessä tiukka rypistys Amerikan kiertueella, joka päättyy US Openiin. Toivotamme heille onnea ja menestystä! Myös parikymppinen Otto Virtanen tekee nousuaan rankingissa ja lähentelee jo 200 rajapyykkiä, hyvältä näyttää!

Globaalista turbulenssista huolimatta tai ehkä siitä johtuen, ihmiset haluavat pitää kunnostaan huolta ja samalla oppia uutta positiivisessa ja innostavassa ilmapiirissä. Ryhmätennis on mitä parhain tapa kehittää omaa peliään ja samalla se on mukava sosiaalinen tapahtuma, josta monet ovat saaneet hyviä ystäviä ja pelikavereita.

Tästä on hyvä jatkaa, hyvää loppukesää ja sitten syksyn alkua!

Tennis, connecting people! 😊

Tennisterveisin,
Mika Hedman

Sympaattisen legendan tapaaminen

Blogi

Tennis nosteessa!

Hei, kesälomat alkavat olla pikkuhiljaa takana ja haluaisin tehdä pienen katsauksen menneeseen kesään. Kiertelin ahkerasti eri tenniskentillä ympäri Suomea. Ilahduin siitä, että kentillä oli kova

Lue lisää »

Tervetuloa tennisvuosi 2022!

Uutta vuotta ja uutta tennisvuotta on nyt jo tovi mennyt ja vähitellen olemme palaamassa kohti normaali toimintaa. Tällä viikolla on taas mahdollista käyttää paikkausjärjestelmäämme vuorojen

Lue lisää »

Mikan mietteitä

Moikka, istun työpisteeni ääressä tyhjässä toimistossa, lähes tyhjässä Talin Tenniskeskuksessa. Vain Emil Ruusuvuori ja muutama muu huippupelaaja on päästetty Taliin treenaamaan. On kulunut tasan vuosi

Lue lisää »

Samun ajatuksia junioritenniksestämme

Hei kaikki, Viimeisestä blogistani on vierähtänyt tovi ja tämän tapahtumarikkaan vuoden ollessa lopuillaan ajattelin kirjoittaa ajatuksistani liittyen junioritennikseen. Junioritenniksemme on kehittynyt ja nostanut tasoaan entisestään

Lue lisää »

Valmentajaesittelyssä Thanh

”Hyvä energia, aurinkoinen tyyli, vaihtelevat harjoitukset, tarkka opetus ja motivoiva ote”. Tämä on palaute, jonka TennisHedmanin valmentaja Thanh sai valmennettavaltaan. Monen on varmasti helppo yhtyä

Lue lisää »

Samun mietteitä junioritenniksestä

Hei kaikki, viimekertaisessa junioritennistämme koskevassa blogissani kerroin, mitä olen tenniksen parissa tehnyt asuessani 7 vuotta Luxembourgissa ja työskenneltyäni siellä pääosin nimenomaan juniorityötä kehittäen. Nyt olen

Lue lisää »