Mikan katsaus menneeseen tennisvuoteen

Hyvä tennispelaaja,

näin joulun alla ja uuden vuoden korvilla ajattelin vetää yhteen TennisHedmanin mennyttä vuotta.

Vuosi 2018 on ollut meille hyvä ja tapahtumarikas, olemme mm. palkanneet muutaman loistovalmentajan. Alain tuli takaisin maailmalta kuuden vuoden jälkeen ja asiakkaamme ovat kiitelleet hänen ammattitaitoaan ja sitoutumistaan valmennustyöhön. Syksyllä aloittanut Dominic puolestaan on toiminut pitkään valmentajana USA:n yliopistotenniksessä sekä myös Bollitierin akatemiassa. Dominic on positiivinen, asiantunteva ja työhönsä sitoutunut ammattilainen. Molemmat herrat sopivat erittäin hyvin joukkoomme. Iloksemme voimme todeta, että kaikki ammattivalmentajamme jatkavat vahvuudessamme myös tulevana vuonna.

Valmentajamme ovat käyneet tennisliiton koulutuksissa ja sisäisissä koulutuksissamme. Psykologi IlonaRauhala on vetänyt meille tänäkin vuonna pari tosi mielenkiintoista koulutusjaksoa, joissa ollaan keskitytty valmentajien sosiaalisiin taitoihin, yhteishenkeen ja ryhmän hallintaan. Mielestämme ammattivalmentaja tarvitsee tasapuolisesti sekä valmennus- että ihmissuhdetaitoja. Myös hyvä ryhmähenki valmentajien keskuudessa on erittäin tärkeä asia ja olemme todella ylpeitä siitä.

Olemme terävöittäneet ja selkeyttäneet junioripolkuamme juniorivastaavamme Samu Hartikaisen johdolla.  Nuorille tennispelaajille on laadittu selkeä latu, jota edetä tenniksen ihmeellisessä maailmassa. Olemme myös lisänneet liikunnallisia harjoitteita junnuryhmissämme.

Olemme aloittaneet tennisklinikat, jotka ovat saaneet suuren suosion. Klinikoilla kuvaamme ja kommentoimme aina vain yhden lyönnin kerrallaan ja harjoittelemme lopputunnin kyseistä lyöntiä. Konsepti on hyvä ja jatkamme klinikoita heti tammikuusta alkaen.

Kaiken tämän lisäksi meillä on ollut Fit4tennistä, vanhempainiltoja, junioreiden peli-iltoja, leirejä, etelänmatkoja sekä lukuisia muita tapahtumia ja aktiviteettejä.

Panostamme toiminnassamme, niin junioreissa kuin aikuisissakin, elämyksien luomiseen ja hauskaan ja oivaltavaan oppimiseen, josta vauhtia ei puutu. Lauantaisin ja sunnuntaisin mahdollistamme perheiden yhteisen ja samanaikaisen harrastamisen, eli junnut ja aikuiset voivat pelata samaan aikaan, mutta eri kentillä.

Ennen kaikkea haluan kiittää teitä, hyvät asiakkaamme. On ollut todella mukava viettää lukuisia tunteja tenniskentällä teidän kanssanne ja toivottavasti edessä on paljon hienoja hetkiä myös ensi vuonna.

Rauhaisaa Joulua ja yläkierrettä uuteen vuoteen!

Terveisin,

Mika

Lue myös nämä