Parempi tennis alkaa täältä.

Löydä sinulle paras tapa pelata

Tennis on koko elämän mittainen harrastus, joka palkitsee ja haastaa sekä älyä että fysiikkaa – kaikilla taitotasoilla. Ja melkein ilman ikärajaa. Aloitatpa tennispolkusi mistä kohdasta tahansa, meidän kanssamme onnistut varmasti, kehityt jatkuvasti ja ilolla, joka kerta! 

Varmistamme onnistumisen valitsemalla sinulle henkilökohtaisesti pelikokemuksesi, taitojesi ja peruskuntosi mukaisen ryhmän, kokeneen ammattivalmentajan vetämänä.

Erilaiset valmennus-, kurssi-, ja palvelukokonaisuutemme takaavat taatusti palkitsevan tenniskokemuksen hyvässä seurassa myös yritysten ja henkilöstön tarpeisiin!

ADULT TENNIS

Aikuisten oma tennishetki aamuisin, aamupäivisin, keskipäivällä, iltaisin tai viikonloppuisin.

JUNIOR TENNIS

Lasten ja nuorten tennisvalmennus toimii lukukausiperiaatteella eli syyslukukaudelle ja kevätkaudelle ilmoittaudutaan erikseen ja sitoudutaan puoleksi vuodeksi kerrallaan.

Business tennis

Talin Tenniskeskuksen 22 sisäkenttää ja 11 ulkokenttää tarjoavat loistavat puitteet asiakastennistapahtumille ja henkilökunnan tenniskursseille. Meillä on vahva asiantuntemus ja pitkä kokemus järjestää toivomamme tennistapahtuma.

Tennis clinics

TennisHedmanin tennisklinikalla keskitytään vuorollaan aina yhteen lyöntiin.

SUMMER TENNIS

JUNIOREIDEN 4-17 V. KESÄLEIRIT JA -KURSSIT 2021

Come and join our fun summer camps an courses!

VIERUMÄEN TENNISKURSSIT

Järjestämme tulevana kesänä 2021 tenniskurssin Vierumäellä.

KESÄN AIKUISTEN TENNISVALMENNUS TALISSA 2021

Tule kanssamme Talin ulkokentille nauttimaan raikkaista kesäaamuista ja leppeistä kesäilloista tenniksen parissa.

Tennis trips

Tennismatkalla voit pelata tennistä sydämesi kyllyydestä, nauttia paikallisista herkuista ja samalla viettää unohtumattoman loman kauniissa ympäristössä mukavien ihmisten parissa. Paranna peliäsi tai aloita ihan uusi harrastus kanssamme etelän auringon alla. 

TennisHedmanin suositut tennismatkat Gran Canarialla järjestetään maaliskuussa ja loka- marraskuussa. Tennis under the Sun is so much more Fun!