ILOA PELIIN.

Tenniksen iloa ei voi verrata mihinkään. Eikä sillä ole ikärajaa. Tule mukaan!

”Tennis palkitsee sekä päätä että kroppaa kaikilla taitotasoilla. Me teemme töitä tenniksen ilon puolesta – jokaiselle pelaajalle

MIKA HEDMAN

PAREMPAA TENNISTÄ. ENEMMÄN TENNISTÄ.

Kun kipinä parempaan tennikseen syttyy, on tärkeätä päästä pelaamaan heti tavalla, joka tuottaa tuloksia. Iästä ja lähtötasosta riippumatta.

Meidän kanssamme pääset kentälle sinulle sopivaan aikaan, saat ammattivalmentajan sinua varten, ja pelaat juuri sinulle sopivassa ryhmässä. Silloin onnistut varmasti ja kehityt jatkuvasti – ilolla joka kerta!

valmennusryhmät, alkeiskurssit ja yritystennis

Lapset, nuoret, aikuiset ja seniorit; vasta-alkajat ja ekspertit: meiltä löytyy juuri sinulle sopiva ryhmä

HELPOSTI KENTÄLLE!

Kun pelaat kanssamme, tarjollasi on pääkaupunkiseudun laajin tuntivalikoima kaikkina viikonpäivinä; aamuisin, päivisin ja iltaisin. Kun saat parempaa tennistä, saat myös enemmän tennistä – joka tunnilla!

Pelipaikka on legendaarinen Talin Tenniskeskus Helsingissä, kivenheiton päässä Espoosta ja Kauniaisista.

AMMATTIVALMENTAJA

SINUA VARTEN

Tenniksen ilo tehdään osaamisesta. Valmentajamme ja valmentajakoulutuksemme ovat olleet Suomen huippua jo vuodesta 1969.

⭐ Onnistut varmasti ⭐

⭐ Kehityt jatkuvasti ⭐

⭐ Ilolla joka kerta ⭐

AJANKOHTAISTA

TERVETULOA TALIIN!

Helsingin Pitäjänmäellä sijaitseva Talin tenniskeskus on pääkaupunkiseudun paras paikka pelata – vain kivenheiton päässä Espoosta ja Kauniaisista. 

Haluatko kuulla lisää?

Soita tai jätä meille viesti ja yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Jos haluat antaa meille palautetta, voit myös lähettää lomakkeen nimettömänä.

MEILLÄ KÄY KAIKKI LIIKUNTASETELIT