Parempi tennis syntyi suomessa vuonna 1969

TennisHedman on Suomen vanhin ja suurin toimiva tenniskoulu.

Koulun perusti vuonna 1969 voimistelunopettaja, moninkertainen tenniksen Suomen mestari, Heikki Hedman. Vuosikymmenten varrella yli 90 000 kaikenikäistä tenniksen harrastajaa ja kilpapelaajaa on ollut kanssamme matkalla kohti parempaa tennistä.

Tällä kokemuksella me voimme luvata jokaiselle asiakkaallemme:

⭐ Onnistut varmasti ⭐

⭐ Kehityt jatkuvasti ⭐

⭐ Ilolla joka kerta ⭐

Tänään tenniksen iloa vaalii ja jakaa tiimeineen – itsekin maila kädessä – Hessun poika ja entinen ammattilaispelaaja Mika, joka on ollut toimitusjohtajana ja omistajana vuodesta 2012.

 

 

Ammattivalmentaja sinua varten

Tennis Hedmanin valmennuksesta vastaavat 16 ammattitaitoista valmentajaa, joista useilla on myös kilpapelaajatausta, kansallisella tai kansainvälisellä tasolla. 

Seuraamme alan kehitystä tarkasti ja hyödynnämme uusimmat valmennusmenetelmät jatkuvalla koulutuksella. Valmennuksemme tapahtuu tasoryhmissä, joten jokaiselle pelaajalle löytyy pelikokemuksen, taitojen ja peruskunnon edellyttämä ryhmä. Ja ammattivalmentaja sinua varten.

Tutustu valmentajiimme

Mika Hedman

Tenniskoulu Hedman Oy:n toimitusjohtaja

Entinen tennisammattilainen 2-peli ATP415, 4-peli ATP189, yli 40 SM-mitalia. Valmentanut ATP-kiertueella ja Suomen Davis Cup-joukkuetta. Motto: ”Teot ovat kauneinta puhetta”

Roger Nyberg

Aikuis- ja juniorivalmentaja, aikuistennisvastaava

Kolmen lapsen isä, senioritenniksen väsymätön ”jyrä”. SM-mitaleita. Tradenomi, valmentajatutkinto Van Der Meer University. Motto: ”In tennis Roger is the king”

Sanna Hedman

Talous ja markkinointipäällikkö, juniorivalmentaja

Karoliina Peura

Aikuis- ja juniorivalmentaja

Lukuisia PM-mestaruus ja MM-pronssi senioriluokissa. Erkin äiti. Motto:”In life what You really want will never come easy”.

Milica Pantovic

Aikuis- ja juniorivalmentaja

Entinen kansainvälisen tason kilpapelaaja, Serbian top 5. Pelasi stipendillä West Virginian yliopistossa. Rakastaa saunomista ja hyvää seuraa. Motto: ”When You want to do something, You will find a way”.

Henry Artzen

Aikuis- ja juniorivalmentaja

Vapaa-ajanvietteitä tenniksen lisäksi elokuvat, fudis jatennis pojan kanssa. Henkan motto: ”Timing is everything”.

David Barthelemy

Aikuis- ja juniorivalmentaja

Ranskalainen maailmankansalainen, joka rakastaa latinalaista tanssia. Motto: ”Take it easy”, -vain virheistä voi oppia paremmaksi pelaajaksi.

Alain Brouillaud

Aikuisvalmentaja

Erikoistunut yläkierteen ja syötön opettamiseen.

Can Sarikol

Aikuis- ja juniorivalmentaja

Thanh Dao Cong

Aikuis- ja juniorivalmentaja

Ines Ojanpää

Juniorivalmentaja

Entinen kilpapelaaja aloitti tenniksen 4-vuotiaana TennisHedmanilla. Motto: ”Every oint is a new opportinity”.

Mark Östman

Aikuis- ja juniorivalmentaja

Kunaal Namashivaya

Aikuis- ja juniorivalmentaja

Former top pro from Singapore looking to teach my special blend of Fit and Functional tennis. I look forward to improving your quality of life and maybe raising the level of your game along the way! Motto: ”Let’s go, one step at a time!”

Eveliina Taskinen

Aikuis- ja juniorivalmentaja

Kuopiolainen entinen kilpapelaaja, opiskelija ja tennisvalmentaja. Motto: ”balanssi on kaiken a ja o – sekä elämässä että tenniksessä”

 

Aryan Pathange

Aikuis- ja juniorivalmentaja

Alex Hedman

Aikuisvalmentaja

Vuoronpaikkaus

MyTennis on palvelusi, jossa ON Myös VUORONPAIKKAUSJÄRJESTELMÄ

Asiakkaidemme käytössä on MyTennis -palvelu, joka mahdollistaa helpon ja joustavan vuoronpaikkauksen. MyTennis sisältää myös muita toiminnallisuuksia, kuten pelaajakohtaista infoa ja jäsentarjouksia.  

Voit paikata käyttämättä jääneen pelikerran toisessa, samantasoisessa ryhmässä. Annathan vuorosi vapaaksi vähintään 48 h etukäteen, niin saat heti käyttöösi paikkausvuoron. Näin varmistamme, että vuoronpaikkausjärjestelmä toimii ja että paikkausvuoroja on tarjolla hyvissä ajoin.

Voit vapauttaa pelikertasi milloin vain, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus varata paikkausvuoro. Muista, että järjestelmä elää jatkuvasti, joten jos et tänään löydä korvaavaa vuoroa, niin tilanne voi muuttua hetkessä. Järjestelmä näyttää vain sinulle sopivat ryhmät.

Jos kaipaat apua vuoronpaikkauksessa, otathan meihin yhteyttä.

Miksi tennis?

Loistava lyönti ei ole tähtien yksinoikeus

Tennis on vakiinnuttanut asemansa yhtenä maailman suosituimmista urheilulajeista ja tenniksestä on tullut myös laajasti seurattua huippu-urheiluviihdettä. Tässä useampia syitä pelata tätä hienoa lajia:

  • Tennis on ympärivuotinen ja kansainvälinen laji
  • Tennis kuormittaa kehoa kokonaisvaltaisesti 
  • Tennis kehittää tasapainoa ja kehonhallintaa
  • Aikuiset ja lapset voivat harrastaa tennistä yhdessä
  • Aloituskynnys on matala ja kehittyä voi koko ikänsä
  • Tennis on sosiaalinen laji 
  • Tennis on laji koko elämän ajaksi
  • Yli 40 miljoonaa tenniksen harrastajaa yli 200:ssa maassa