Tennis nosteessa!

Hei,

kesälomat alkavat olla pikkuhiljaa takana ja haluaisin tehdä pienen katsauksen menneeseen kesään.

Kiertelin ahkerasti eri tenniskentillä ympäri Suomea. Ilahduin siitä, että kentillä oli kova kuhina kaikilla vierailemillani paikkakunnilla.  Oli perheitä, kaveriporukoita ja valmennusryhmiä ja joka puolella oli tekemisen meininki, eli tenniksellä näyttää menevän hyvin. Törmäsin jopa elävään legendaan Björn Borgiin, joka kävi antamassa tennisvinkkejä Hangossa!

Kesäkuussa junnuleirit ja aikuisten iltavalmennukset Talissa olivat meillä täynnä ja niissä oli ilahduttavan paljon myös vasta-alkajia niin aikuisissa kuin junioreissakin. Uusia harrastajia tulee siis mukaan koko ajan lisää, hienoa!

Positiiviseen kierteeseen on varmasti vaikuttanut myös suomalaisten pelaajien menestys maailmalla Emili Ruusuvuoren ja Harri Heliövaaran johdolla. Molemmat herrat ovat tällä kaudella nousseet tenniksen eliittiin, joka tarkoittaa top 50 maailmassa. Kavereilla on nyt edessä tiukka rypistys Amerikan kiertueella, joka päättyy US Openiin. Toivotamme heille onnea ja menestystä! Myös parikymppinen Otto Virtanen tekee nousuaan rankingissa ja lähentelee jo 200 rajapyykkiä, hyvältä näyttää!

Globaalista turbulenssista huolimatta tai ehkä siitä johtuen, ihmiset haluavat pitää kunnostaan huolta ja samalla oppia uutta positiivisessa ja innostavassa ilmapiirissä. Ryhmätennis on mitä parhain tapa kehittää omaa peliään ja samalla se on mukava sosiaalinen tapahtuma, josta monet ovat saaneet hyviä ystäviä ja pelikavereita.

Tästä on hyvä jatkaa, hyvää loppukesää ja sitten syksyn alkua!

Tennis, connecting people! 😊

Tennisterveisin,
Mika Hedman

Sympaattisen legendan tapaaminen