Tervetuloa tennisvuosi 2022!

Uutta vuotta ja uutta tennisvuotta on nyt jo tovi mennyt ja vähitellen olemme palaamassa kohti normaali toimintaa. Tällä viikolla on taas mahdollista käyttää paikkausjärjestelmäämme vuorojen varaukseen, joka mahdollistaa joustavamman pelaamisen. Vaikkakin turvatoimia ollaan hieman höllennetty, Talin Tenniskeskuksessa ja TennisHedmanilla pidetään yhä huolta turvaväleistä ja hyvästä hygieniasta. Uskomme, että vuodesta 2022 tulee entistä ehompi!

Tänä vuonna TennisHedmanilla ja pelaajillamme on ensimmäistä kertaa vuoden alusta asti käytössä uusi, kehittämämme MyTennis -järjestelmä, joka yhdistää paikkausjärjestelmän ja asiakkaille ja valmentajille annettavan yksilöllisen infon. Koska pystyimme itse vaikuttamaan MyTenniksen kaikkiin toimintoihin, saimme siitä todella toimivan ja modernin kokonaisuuden, jossa kaikki info on ajantasaista ja näkyy sekä asiakkaillemme että valmentajillemme. Valmentajamme pysyvät entistä paremmin informoituna ryhmistään ja niiden mahdollisista yksilöllisistä toiveista ja tarpeista.

Tänä vuonna saamme MyTenniksen avulla myös aikuisten kesätenniksen joustavaksi ja pelaajat pystyvät vaihtamaan/paikkaamaan vuorojaan kesän aikana.

Saimme viime vuoden lopulla valmiiksi myös uudet nettisivumme, joiden suunnittelun puitteissa istuimme moninaisia kertoja alas ja mietimme asioita, jotka ovat meille tärkeitä ja mitkä ovat TennisHedmanilla ydinjuttuja. Selatessa uusia sivujamme, sieltä löytyy mm. seuraava ajatukseni: ”Tennis palkitsee sekä päätä että kroppaa kaikilla taitotasoilla. Me teemme töitä tenniksen ilon puolesta – jokaiselle pelaajalle”.

Meillä on tällä hetkellä TennisHedmanille loistava valmennustiimi ja muutama vahvistus tiimiin on tulossa aivan lähiaikoina. Näinä haastavina aikoina valmentajamme ovat olleet erityisessä asemassa luodessaan positiivista ja mahdollisimman turvallista ilmapiiriä kentällä ja kentän ulkopuolella. Valmennustiimiimme liittyykin osuvasti kiteytyksemme: ”Ammattivalmentaja sinua varten”. 

Olemme saaneet paljon uusia tenniksen harrastajia sekä aikuisiin että junioreihin ja olemme saaneet järjestettyä uusia alkeis-/perusryhmiä. ”Helposti kentälle” on yksi ajatuksistamme. Myös monet junioreiden vanhemmat ovat innostuneet aloittaman tenniksen ja päinvastoin tennisperheessä kasvavat lapset tuodaan superminitennikseen jo 4-vuotiaina. On hienoa katsella perjantaisin ja viikonloppuisin, kun saman perheen lapset ja aikuiset harrastavat samaan aikaan omilla kentillään.     

Moni junioreistamme on innostunut pelaamaan 2- jopa 3 kertaa viikossa ja ottamaan tenniksen pääharrastuksekseen. Pari kertaa viikossa treenaamalla kehityskäyrä on todella nouseva. Keväällä järjestämme junioreillemme taas peli-/turnauspäivän, jossa kaikilla halukkailla on mahdollisuus päästä pelaamaan pelejä rennossa ilmapiirissä.

Myös aikuisten perinteiset tapahtumat olemme joutuneet viime vuonna perumaan mutta uskomme, että tämä alkanut vuosi tuo niitäkin taas tullessaan.

Oikein hyvää vuoden jatkoa kaikille!

Tennisterveisin,
Mika Hedman